Siirry sisältöön

LVIA-suunnittelu ja energialaskenta

Pro-Inssit Oy toteuttaa LVIA-suunnittelun ja energialaskennan hyvin kattavasti erilaisiin kiinteistöihin jo yli kymmenen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme suunnitelleet esimerkiksi useita hoivakoti-, koulu-, päiväkoti-, asuinkerrostalo- ja liikekiinteistöjä – tutustu referensseihimme!

Asiakaslähtöinen LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelussa pyrimme huomioimaan asiakkaan tarpeet, ja tekemään toimivia ja kokonaistaloudellisesti järkeviä ratkaisuja. LVIA-insinöörin tärkein tehtävä on tuottaa hankkeen kannalta paras mahdollinen, toteutuskelpoinen suunnitelma. Tästä syystä hankkeiden kattava onnistuminen suunnittelusta rakennuksen käyttöön asti on meille tärkeää. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja toimiva kumppani – luotettava insinööritoimisto!

Teemme LVIA-suunnitelmat 3D-mallintamalla MagiCad-ohjelmalla. 3D-mallinnuksen ehdottomina etuina ovat erityisesti tarkka järjestelmämitoitus ja ohjelmasta saatavat massalistat. Asiakkaamme voivat käyttää ohjelmasta saatavia massalistoja suoraan hankkeen laskennassa ja tarvikkeiden tilauksessa.

Energiatehokas ja kustannustehokas suunnittelu

Rakennuksen tai kiinteistön LVI-suunnittelun tärkeimpiä lähtökohtia on toimivuuden lisäksi energiatehokkuus, ja kokonaisuuden kustannusten hallinta. Hyvät lähtötiedot ja tarkka mitoutus ja huolellinen suunnittelu ovat tärkeitä, koska talotekniikan erilaiset järjestelmät vaikuttavat rakennuksen kaikkeen käyttöön – lämmitykseen, vesijärjestelmiin, ilmastointiin ja automaatioon.

Energialaskenta

Rakennushankkeen suunnittelussa teemme rakennusvalvonnan edellyttämät energialaskennat ja dokumentit. Energialaskennassa luodaan rakennuksesta tarkka malli, jonka avulla tehdään vuoden jokaiselle tunnille dynaamista laskentaa säätietojen perusteella

Lisäksi voimme toteuttaa rakennuksen lämpötilasimuloinnin, jossa huolellisesti mallinnettuun rakennukseen luodaan sisäiset kuormat, esimerkiksi kylmälaitteet ja henkilöstö sekä ilmanvaihto ja lämmitys.  Tällöin voimme toteuttaa sisälämpötilojen dynaamista laskentaa ja simuloida olosuhteita rakennuksen eri kohdissa.

Ota yhteyttä!