Siirry sisältöön

LVIA-suunnittelu

Pro-Inssit Oy toteuttaa LVIA-suunnittelun hyvin kattavasti erilaisiin kiinteistöihin jo yli kymmenen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme suunnitelleet esimerkiksi useita hoivakoti-, koulu-, päiväkoti-, asuinkerrostalo- ja liikekiinteistöjä – tutustu referensseihimme!

Asiakaslähtöinen LVIA-suunnittelu

LVIA-suunnittelussa pyrimme huomioimaan asiakkaan tarpeet, ja tekemään toimivia ja kokonaistaloudellisesti järkeviä ratkaisuja. LVIA-insinöörin tärkein tehtävä on tuottaa hankkeen kannalta paras mahdollinen, toteutuskelpoinen suunnitelma. Tästä syystä hankkeiden kattava onnistuminen suunnittelusta rakennuksen käyttöön asti on meille tärkeää. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja toimiva kumppani – luotettava insinööritoimisto!

Teemme LVIA-suunnitelmat 3D-mallintamalla MagiCad-ohjelmalla. 3D-mallinnuksen ehdottomina etuina ovat erityisesti tarkka järjestelmämitoitus ja ohjelmasta saatavat massalistat. Asiakkaamme voivat käyttää ohjelmasta saatavia massalistoja suoraan hankkeen laskennassa ja tarvikkeiden tilauksessa.

Energiatehokas ja kustannustehokas suunnittelu

Rakennuksen tai kiinteistön LVIA-suunnittelun tärkeimpiä lähtökohtia on toimivuuden lisäksi energiatehokkuus, ja kokonaisuuden kustannusten hallinta. Hyvät lähtötiedot ja tarkka mitoutus ja huolellinen suunnittelu ovat tärkeitä, koska talotekniikan erilaiset järjestelmät vaikuttavat rakennuksen kaikkeen käyttöön – lämmitykseen, vesijärjestelmiin, ilmastointiin ja automaatioon.

Ota yhteyttä!